SzünjélMeg! | SzM Filmek | TinódiTvLinkLand                                                                                                                    Gmail  YouTube  Twitter  Facebook   


 

Olaszországi finomság: Tüttyölt Ratyli - Szünjél meg!

Tetszik?

 

Olaszországi finomság: Tüttyölt Ratyli

 Hozzávalók:
Másfél kiló nyersratyli 
egy jókora pese 
2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi) 
3 csipet cihánta 
4 ölej csikmány 
kb.5 zamecsli 
1 suttyonyos petrecel 
1 véka vatyek

Elkészítés:
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.

Kannásbor illik hozzá.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: ? kcal
Szénhidráttartalom: ? gramm
Zsírtartalom: biztos sok gramm

A bejegyzés trackback címe:

https://szunjelmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr422328264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ide is tehetsz ezt-azt...

süti beállítások módosítása